Promenadträna = roligt och effektivt!Känner du att tiden tryter för att hinna med ett ordentligt träningspass? Du gick ju faktiskt en promenad idag så ett styrkepass känns svårt att få till. Då tycker jag att du ska lyssna nu!


Man kan faktiskt kombinera promenad och träning. Det är enkelt och väldigt roligt.

Gör så här:


  1. Ställ ditt alarm på mobiltelefonen var 10:e minut. Startar din promenad kl 11:00 så ställ klockan på 11:10, 11:20, 11:30 och 11:40.

  2. Börja din promenad. Det gör inget om du inte börjar exakt kl 11. Den första träningen spelar inte så stor roll när den börjar.

  3. När klockan ringer kl 11:10 så stannar du. Se dig omkring och träna med det du har i närheten. I stan kan det exempelvis vara dips mot en bänk, utfallssteg, hoppa jämfota i en trapp osv. I skogen kan det vara jägarvila mot ett träd, armhävningar mot en plan sten eller varför inte backintervaller. Du kan göra övningen som ett Tabata-block, 100 repetitioner uppdelat på valfritt antal eller 1 min x 4. Varje stopp kommer vara i ca fem minuter.

  4. Färdig med övningarna promenerar du vidare tills klockan ringer igen. Då är det dags för runda två.

Sponsrad länk:


Under denna träning är det bara fantasin som sätter stopp. Personligen tycker jag att det är väldigt roligt och jag ser fram emot att se vad som finns på nästa stopp. Testa du också!


Jämfotahopp i trapp


Dips mot bänk


Följ mig på Instagram @ekonomig för mer tips och pepp!

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla