Man ska göra det man brinner för, gör du det?

Uppdaterad: 7 feb 2020

Hur många är det egentligen som gör saker som de verkligen brinner för? Med det menar jag inte bara vad man jobbar med, utan även det man gör på fritiden. De flesta av oss har en eller flera saker som vi verkligen brinner för och förhoppningsvis ägnar vi en stor del av livet till dessa saker.


Jag själv har ett stort intresse i travsporten men det finns också mycket annat som jag vill ha i mitt liv. Till exempel så älskar jag att resa, jag gillar känslan jag har när jag är utomlands. Jag är väldigt intresserad av hälsa, träning och att laga mat. Men framförallt så brinner jag för att hjälpa andra människor med deras ekonomi.


Kör när man kan

Ett hus utomlands har varit en dröm för mig i över 10 år. Jag ville köpa det både för det där jag skrev om tidigare, att jag älskar känslan av att vara utomlands. Men det fanns också en dröm om att få fixa med huset så det skulle gå att hyra ut. Göra det fint och mysigt, hålla kontakt med hyresgästerna och dessutom få lite inkomst genom uthyrningarna. 2016 slog jag och min man till. Vi kunde helt enkelt och varför skulle våra rädda tankar få bromsa oss? Nästan fyra år senare säger vi ofta att "vilken tur att vi gjorde det". Det har gett oss och många andra så mycket glädje.


Varför kunde vi?

Anledningen till att vi kunde köpa ett hus i Spanien var att vi hade full koll på vår ekonomi. Det öppnar upp såna otroliga möjligheter att ha ett bra sparande och att investera både på börsen men också i andra möjligheter. Framförallt gör det att man har ett självförtroende kring pengar som gör att man oftast gör smarta val för sig själv.


En ny möjlighet att hjälpa andra

Just nu är jag mammaledig med fina Miranda som kom för sju veckor sen. Det har öppnat upp en ny möjlighet för mig att göra något jag brinner för. En bebis sover en hel del i början av sitt liv, ni som inte hade koll på det :) Under Mirandas sovstunder så har jag byggt en hemsida, startat ett Instagramkonto, skrivit blogginlägg och mycket annat som är början på att få utöva det jag brinner för mest. Jag har startat mitt företag EkonoMig där jag ska coacha personer att få en ny syn på pengar och dess värde. Det handlar om ekonomi och det handlar om dig.


Release den 1 februari 2020

Från och med den 1 februari kommer sidan vara uppe och man kan boka coaching eller bara surfa runt och hitta inspiration i blogginlägg och annat material. Jag finns även på Instagram, så gå gärna in och följ @ekonomig


Jag är så pepp och helt säker på att EkonoMig kommer ändra många människors liv.


En liten uppgift till dig

När du läst klart det här blogginlägget tycker jag att du ska fundera på vad du brinner för. Finns det något litet du kan göra idag för att komma lite närmre för att utöva det?

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla