En webbkurs och sen är jag lite onormal

Vi är alla programmerade att göra på ett sätt och vi fortsätter att programmera våra barn att göra på samma sätt. Om ingen bryter sig loss och gör annorlunda...Kul att inte vara som alla andra

Det har jag egentligen alltid tyckt. Vi vill nog alla vara unika, men som en kompis yogalärare en gång sa "ni tror alla att ni är unika, för det har era föräldrar alltid sagt. Men jag ska tala om för er, att det är ni inte". Väldigt roligt och helt sant. I det stora hela är vi alla väldigt lika. Vi har samma typ av känslor och vi följer flocken och gör samma saker. Ibland går det ändå att sticka ut. Det vet jag att vår familj gör kring ekonomin, i vår umgängeskrets och definitivt om vi jämför med gemene man.

Inte normalt att vara miljonär, någon som vill vara lite onormal?

Det normala i samhället är att spara någonstans mellan 1000 - 3000 kr/månad. Resten av pengarna ska spenderas, så är det bara. Många sparar inte nånting. Har du inte tillräckligt mycket kostnader så lönen precis räcker till, så skaffar du dig det garanterat fortast möjligt. Varför behålla en massa pengar som du arbetat ihop? Att spara pengar för att använda dem i framtiden, det verkar trist och inte helt normalt. Med andra ord är det också omöjligt att få miljoner på sitt konto. Det är väldigt sällsynt och ganska onormalt att vara miljonär. Jag gillar onormalt!

Sponsrad länk:


Jag har lärt mig och vill lära så många jag kan

När jag numera har koll på hur jag ska göra för att sticka ut, så känner jag att det är min skyldighet att dela med mig av det. Att vara lite onormal och inte göra som "the herd" som Donald Trump hade sagt. Därför har jag gjort webbkursen "Ändra ditt förhållande till pengar".


Vad ger kursen dig?

Du ska gå kursen om du är redo att göra en förändring kring pengar. Kanske har du redan en "vanlig" ekonomi och sparar lite grann varje månad? Kanske finns det aldrig pengar att spara? Oavsett utgångsläge, så får du verktyg att komma igång ordentligt med planering och mål för dina slantar. Vad ska du ha pengar till, om du inte vet vart de ska?


De som genomfört kursen är mer än nöjda! Jag är så glad för den positiva feedback jag fått.

30 dagars "Nöjd kund-garanti"! Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med kursen så erbjuder jag full återbetalning inom 30 dagar från köpet. Jag tror inte det kommer behövas!Vad innehåller kursen?

- I kursen går vi igenom dina tankar och känslor kring pengar


- Vanlig misstag som många gör, som också hindrar dig från att bygga en stabil ekonomi


-Du får göra övningar som kommer få dig tänka annorlunda och ändra ditt beteende


- Du får verktyg såsom budget och uppföljning, lån och abonnemang, balansräkning för din ekonomi


- Konkreta tips på hur du på annorlunda sätt kan klara dig med små medel men fortfarande leva ett rikt liv


- Följ upp och fira dina framsteg - dokument


Erbjudande! köp kursen för 499 kr (ord. pris 979 kr) fram till 14 juni 2020.


204 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla